Haal en breng service

Haal en breng

Als uw Mercedes voor onderhoud of reparatie bij uw MBSG-dealer staat, wilt u graag mobiel blijven. Autobedrijf Sterdome B.V. biedt daarvoor twee oplossingen:

Vervangend vervoer

U kunt op een voordelige manier gebruikmaken van een huurauto als uw eigen auto voor onderhoud of reparatie bij uw dealer staat. U moet deze wel van tevoren reserveren. De kosten voor een Mercedes-Benz personenauto zijn vanaf € 35,- excl. BTW per dag incl. 100 km vrij. De kosten voor een Mercedes-Benz lichte bedrijfswagen zijn vanaf € 49,- excl. BTW per dag incl. 100 km vrij. In de auto`s mag niet worden gerookt, geen huisdieren worden vervoerd en de auto dient te worden afgetankt wanneer u deze weer aflevert. De auto`s zijn voor het casco gedeelte verzekerd op uw verzekeringspolis. 
 
Haal- & Brengservice
Uw MBSG dealer brengt u graag even naar een bestemming in de buurt. Het is eveneens mogelijk uw auto voor een beurt thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij u bezorgd. De voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw huis, kantoor of bestemming. Informeer daarom even bij uw MBSG-dealer voor Zeeland wat de Haal- & Brengservice voor u kan betekenen. 

TIP!
U kunt ook uw vervangend vervoer bij u thuis of op uw werkplek laten brengen en ophalen. Wij halen bijvoorbeeld uw eigen auto op voor onderhoud en laten gelijk een vervangende auto bij u achter.

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!