Autoverzekering via uw MBSG-dealer

MBSG Carmeleon autoverzekering

MBSG Carmeleon autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij MBSG Carmeleon autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

Team Sterdome neemt u alle zorgen uit handen bij een schadeafwikkeling! Bel ons en wij begeleiden u verder door het hele proces!

 Bereken premie!

MBSG Carmeleon autoverzekering is een initiatief van NV Schadeverzekering Maatschappij De Nederlanden van Nu en Carmeleon BV. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, gratis vervangende auto, een no-claimbescherming, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is NV Schadeverzekering Maatschappij De Nederlanden van Nu, een dochteronderneming van Generali verzekeringsgroep.

Dienstenwijzer

In de Dienstenwijzer geeft MBSG Autoverzekering inzicht in haar dienstverlening, voor wat betreft de consument. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. De letterlijke tekst van de dienstenwijzer kunt u hier lezen.

Wat verwachten wij van u?
Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Elektronisch verzekeren
Onlangs is een wetsvoorstel goedgekeurd wat elektronisch verzekeren per 1 juli 2010 mogelijk maakt. In het voorstel wordt aan de verzekeraars de mogelijkheid geboden om een keuze te maken tussen schriftelijk en elektronisch verzekeren. MBSG kiest voor het elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met de Nederlanden van Nu biedt MBSG een 'onvergelijkbare' autoverzekering.

De voordelen

§  Maximaal 5 jaar aanschafwaarde garantie

§  Geen eigen risico

§  Scherpe premie

§  Direct uw polis en groene kaart

§  Reparatie bij uw eigen vertrouwde MBSG dealer

§  Originele onderdelen bij reparaties

§  Gratis vervangende auto

§  Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering

§  Dezelfde korting voor uw tweede auto

§  No-claimbescherming mogelijk

 

Wilt u meer informatie?
Overtuigd dat u dit aanbod niet aan u voorbij kunt laten gaan? Kom nu naar Autobedrijf Sterdome en sluit daar uw autoverzekering af of U kunt bellen met 0113-272 232 per mail zijn wij bereikbaar op verkoop@sterdome.nl

 

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!