MBSG verlengde garantie

Helaas zijn technische mankementen bij geen enkele auto voor 100% uit te sluiten. Daarom krijgt u bij aankoop van iedere nieuwe Mercedes-Benz personen- of lichte bedrijfsauto standaard fabrieksgarantie. Voor onze modellen van Mercedes-Benz is de fabrieksgarantietermijn 2 jaar.

Autobedrijf Sterdome gaat nog een stap verder en biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor nog 2 jaar extra aanvullende MBSG Garantie. Dankzij deze extra garantieperiode kunt u dus 4 jaar lang onbezorgd rijden, zonder het risico van hoge reparatiekosten. Voor onze occasions met het "Sterren met Status" label geldt één jaar MBSG verlengde Garantie. Het tweede jaar is optioneel verkrijgbaar! Bij doorverkoop van uw auto gaat de MBSG verlengde Garantie over naar de nieuwe eigenaar*.


*informeer naar onze voorwaarden!

De aanvullende MBSG verlengde Garantie voorziet in een volledige vergoeding van de reparatiekosten. Indien het noodzakelijk is om onderdelen of originele accessoires te vervangen, dan valt dit eveneens onder de garantie. De garantie is Europees geldig.

MBSG verlengde Garantie geldt voor voertuigen tot en met 7 jaar oud en een kilometerstand van maximaal 150.000 km. Daarnaast geldt deze garantie zowel voor Mercedes-Benz personenauto`s als lichte bedrijfswagens.

MBSG verlengde Garantie biedt u de zekerheid van gegarandeerd rijplezier zonder zorgen!


Wilt u meer weten over de MBSG verlengde Garantie, neem dan contact op met Autobedrijf Sterdome 0113-272325.

Om onze flyer over Cargarantie te bekijken, dient u het onderstaande pdf-bestand te downloaden: MBSG verlengde garantie

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!