Stop de strijd tegen de tijd: geef uw auto een 'eeuwige' jeugd!

Lakbescherming

Wanneer u een auto bij ons koopt is deze gepoetst. Regelmatig maken wij gebruik van een gerenommeerd poetsbedrijf die onze auto's de juiste cosmetische behandeling geeft.

Er zijn ook specialisten die verder gaan dan alleen een poetsbeurt. Zo werken wij samen met een bedrijf wat gespecialiseerd is in lak verzegeling. Deze lak procedure zorgt voor een jarenlange protectie.

Dagelijks wordt de lak van uw auto blootgesteld aan milieu- en weersinvloeden zoals vervuiling, UV-straling, vochtigheid, insecten, boomhars, etc. Het exclusieve procedé, ontwikkeld en aangebracht door ProTech, verzekert de beste bescherming tegen deze agressies en engageert zich voor het behoud van kleur en glans (tot 5 jaar op een nieuwe auto).

De ProTech behandeling sublimeert de gelakte oppervlakken, waardoor er een spiegeleffect wordt verkregen dat er zelfs fraaier uitziet dan nieuwe lakken. De weerstand tegen slijtage is opmerkelijk. Op een gebruikte auto is het onmiddellijke resultaat nog opvallender. Hoewel het de voorkeur geniet om een voertuig vanaf zijn eerste kilometers te behandelen, laat een behandeling van een gebruikte auto toe hem zijn jeugd terug te geven en tegelijkertijd bescherming en vereenvoudigd onderhoud te bieden.

Vraag om een offerte voor uw Mercedes-Benz bij uw MBSG dealer voor Zeeland.

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!