Sterdome Import Service

Auto importeren al jaren heel populair! 

Het importeren van een auto blijft onveranderd populair. De belangrijkste reden van deze enorme belangstelling voor auto’s in het buitenland is het grote aanbod en de scherpe prijzen.  80% van alle import auto’s worden in Duitsland gekocht.

Auto in Duitsland kopen.

Duitsland is het autoland bij uitstek. Voornamelijk Duitse automerken zijn erg in trek bij Nederlandse autokopers.
De belangrijkste reden voor het kopen van een auto in Duitsland is het grote aanbod van (jonge) tweedehands auto’s.

Daarnaast staan Duitsers erom bekend hun auto’s zeer netjes te onderhouden. De combinatie van het grote aanbod en de vaak complete onderhoudshistorie maken Duitsland een geliefd land om een auto te kopen. In bepaalde gevallen kan het prijsverschil bij het importeren van een auto uit Duitsland oplopen tot wel € 20.000,-. Duizenden euro’s voordeel op een Duitse auto is niet zeldzaam. 

Auto uit Duitsland importeren in Nederland.
Het importeren van een auto uit Duitsland is niet ingewikkeld, het is echter wel raadzaam om je goed te laten informeren.  Autobedrijf Sterdome kan dit hele traject voor u verzorgen. Wij bieden het totaal pakket aan zoals, zoekopdracht, aankoop, transport naar Nederland, invoeren RDW, BPM* (*Belasting Personen en Motorrijtuigen) afhandeling en tenaamstelling, zodat u precies weet wat u voor de auto betaalt. Voordat we de auto voor u daadwerkelijk gaan importeren en ophalen betaald u vooraf 15% van de aankoopwaarde vooraf.  Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.

Vragen over het importeren van een Mercedes-Benz? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!