Duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion?  Natuurlijk met een RDW Tellerrapport  (voorheen Nationale Autopas).

Sterdome verkoopt betrouwbare auto's die de toets van kritiek feilloos kunnen doorstaan. Daar hoort uiteraard ook een juiste kilometerstand bij.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. De RDW bestrijdt en voorkomt teller fraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt.

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

De RDW heeft verschillende hulpmiddelen ontwikkeld waarmee u de kilometerstand kunt controleren vóórdat u een occasion koopt. Op al onze occasions krijgt u een tellerrapport.

https://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Tellerrapport-controle.aspx?path=Portal/Particulier/Tellerstanden

 

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!