Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz?

Het kopen van een gloednieuwe Mercedes-Benz personen of lichte bedrijfswagen is voor ons allemaal een dure aanschaf. Dat realiseren wij ons als Team Sterdome maar al te goed.
Vanwege onze gezamenlijke passie voor Mercedes-Benz zijn wij net zo betrokken bij de aankoop als u.
Reden voor onze klanten om terug te komen en opnieuw voor ons bedrijf te kiezen.

Ongeacht het merk, type of uitvoering, u kunt een nieuwe (lease) auto bestellen via autobedrijf Sterdome. Leaseplan in onze partner in het leasen van uw auto.
Via Leaseplan putten wij uit een groot aantal geregistreerde nieuwe auto`s, zodat u als leaserijder kunt profiteren van een extra scherpe leasetarieven. Bovendien is daarmee een snelle levertijd te realiseren.
Natuurlijk kunt u zelf ook uw droomauto samenstellen, waar wij dan voor u een passende (lease) aanbieding voor kunnen maken. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfsauto’s.

U profiteert van dezelfde voorwaarden als bij een merkdealer. De fabrieksgarantie is ongeacht welke leverancier 24 maanden geldig.
Daarnaast is het mogelijk de fabrieksgarantie voor Mercedes-Benz personen wagens te verlengen met nog eens twee jaar extra via MBSG verlengde garantie!
Waarom dan kiezen voor Sterdome? U kiest voor ons vanwege de persoonlijke benadering, een objectief aankoopadvies en het 'no-nonsens beleid' wat we voorstaan.
Simpel gezegd: Een man en man en een woord een woord. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat is Sterdome! 

Wilt u eens kennis maken? Bezoek onze showroom en laat u uitgebreid informeren.

Team Autobedrijf Sterdome