Navigatie update

Update het navigatiesysteem van uw Mercedes-Benz voor een ontspannen begin naar uw bestemming.

Nu vanaf € 189,-.

Tijdens de vakantieperiode trekken veel Nederlanders erop uit met de auto. Een verkeerde afslag, wegen die ineens niet meer bestaan of zijn afgesloten… het kan zomaar gebeuren als uw navigatiesysteem niet up-to-date is. Voorkom verrassingen onderweg en maak gebruik van deze aanbieding voor uw navigatiesysteem.

Navigatie update

Uw Mercedes-Benz is tijdloos. Uw navigatiegegevens helaas niet. Gemiddeld verandert per jaar zo‘n 20% van de kaart-navigatiegegevens. Met de aanschaf van de nieuwste navigatie-cd‘s of -dvd‘s* bent u ervan verzekerd dat er bij de calculatie van uw routes rekening wordt gehouden met nieuwe straten, bruggen, knooppunten en mogelijke verkeersbelemmeringen. Bovendien worden u onnodige omwegen bespaard ten gevolge van een verouderd gegevensbestand.

Kortom, met de nieuwste navigatie-cd‘s en -dvd‘s kunt u opnieuw volop genieten van uw navigatiesysteem met:

• Geactualiseerde straatgegevens 
• Hogere precisie 
• Afdekking van nieuwe landen 
• Nieuwe nuttige plaatsen 
• Nieuwe huisnummers
• Optioneel extra informatie: Michelin, Guide, Merian Guide, enz

Interesse in een navigatie update? Maak dan direct een werkplaatsafspraak.

* Adviesprijs inclusief btw. Er kunnen extra kosten bijkomen voor inbouw, uitvoering van de update of benodigde onderdelen. Verdere infomatie kunt u opvragen bij Serdome. Prijswijzingen voorbehouden.

Informeer naar de voorwaarden. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen en teksten kunnen afwijken van standaard specificaties.

Plan uw aankoopkeuring!

Plan uw proefrit!