Onderhoudsbeurt

Onderhoud

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op dat bij uw Mercedes-Benz via Assyst wordt doorgegeven. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het uitlezen van de auto bij onderhoud of storingen. Wij beschikken over deze schema’s of kunnen dit voor u uitlezen. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

 Plan uw onderhoudsbeurt!

Vakkundig
Bij Autobedrijf Sterdome werken Autotechnici die veel ervaring hebben regelmatig worden bijgeschoold en daardoor op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Het mag duidelijk zijn dat onze technici heel betrokken en gemotiveerd uw auto onder handen nemen. Dat is niet zo verwonderlijk. We zijn een middelgroot bedrijf met korte lijnen. De benadering is persoonlijk en laagdrempelig, de sfeer wat informeler. Doordat onze technici elke dag weer andere auto’s zien en aan werken, blijft het werk afwisselend. Dat werkt motiverend en maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen.

Lease-auto
Voor onderhoud aan uw lease-auto kunt u natuurlijk ook bij Autobedrijf Sterdome terecht. Wij voldoen aan aanvullende voorwaarden en voldoen aan de eisen die leasemaatschappijen aan ons stellen. 
Zo bieden wij u passend vervangend vervoer. Autobedrijf Sterdome werkt met originele onderdelen. Ons werkplaatstarief is competitief en werken we met flatrate tijden.  Heeft u een acuut een probleem met uw auto dan bieden wij 24 uur Service via de Bovag pechhulp of via de MBSG mobiliteitspas. (zie button mobiliteitsgarantie)  Onze werkplaats is voorzien van originele uitleesapparatuur voor zowel Mercedes als andere merken. 

Bezig met laden...

Plan uw onderhoudsbeurt!

Plan uw spotrepair!