whatsapp.svg

Werkplaats

Onderhoud van A tot Z

APK

Voor slechts € 55,- (incl. btw) all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u weer veilig weg in uw goedgekeurde auto. Deze prijs is inclusief verplichte roetmeting of viergastest, afmeldkosten. De APK is gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

Onderhoud & reparatie

Voor al het onderhoud bent u bij Sterdome aan het juiste adres.

Airco service

Banden service

Met winterbanden heeft u meer grip op het wegdek bij slechtere weersomstandigheden. Bij een temperatuur van onder de 7 graden presteert de winterband al beter dan de zomerband. De structuur en de profilering van de band is anders en het rubber is zachter waardoor u een betere grip op het wegdek krijgt. Bovendien heeft u een aanzienlijk kortere remweg.

Alarm en voertuigvolgsystemen

Sterdome is een erkend en gecertificeerd inbouwstation van alarm en voertuigvolgsystemen. Sommige verzekeringsmaatschappijen verplichten u om een extra beveiliging aan te brengen op uw auto.

Lederinbouw

Verhoog de waarde van uw Mercedes-Benz en geniet van de Luxe die leder u biedt. Achteraf een leder interieur kiezen is maatwerk. Ruime keuze uit kleuren.  

Schadeherstel

Wanneer er een schade wordt gereden komt dit altijd onverwacht, kost u veel tijd en soms ergernis. Het is dan fijn dat u kunt terugvallen op mensen die er verstand van hebben en u snel weer op weg helpen.

Storingsdiagnose

Protechbehandeling

Wist u dat wij ook bedrijfswagens hebben?

Een bedrijfswagen bij of via Sterdome kopen is een goed begin van een wellicht complex vervoersvraagstuk. Dankzij onze kennis en persoonlijke benadering kunt u rekenen op een objectief advies waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte, die geheel is toegespitst op uw mobiliteit binnen uw wensen en vervoersmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste keuze en de meest economische oplossing kan zijn.

Een van de mogelijkheden is om bedrijfsmatig de auto aan te schaften met alle voordelen van dien en dat u daarbij een duurzaam onderhoudscontract voor een bepaalde periode afspreekt. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfsauto te leasen. Sterdome biedt u meer dan een oplossing alleen. Wij begeleiden u in het proces van aanschaf tot onderhoud tot het moment waarop u de auto weer in wilt ruilen.

Morgen Internet - Light website