Werkplaats

Sterren met status is rijden op niveau

Alarmnummer MBSG Buitenland:

Alarmnummer MBSG Nederland:

De werkplaats van Sterdome

Uw Mercedes-Benz verdient het allerbeste onderhoud. Wij onderhouden uw kostbare Mercedes tot in de puntjes en doen dat met originele onderdelen en een goed geoutilleerde werkplaats. Dat doen we uiteraard met vakkundige en bekwame monteurs, die allemaal een passie hebben voor dit prachtige merk. Onze ruime werkplaats is uitgerust met 4 bruggen en een ruim magazijn.

Onze receptionist zal u vooraf maar ook tijdens het onderhoud op de hoogte brengen van de te maken kosten. Wij werken transparant en verantwoorden op een inzichtelijke wijze alles op factuur waarbij alle door ons uitgevoerde reparaties en onderdelen worden gespecificeerd. Via onze onderhoudstool kunt u direct uw beurt inplannen.

main_article_image_1547802339.jpg

APK

Voor slechts € 45,- all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde auto. Deze prijs is inclusief verplichte roetmeting of viergastest, afmeldkosten en btw. Vakkundige opgeleide monteurs. Gebruik van originele delen en Specialistische Diagnose apparatuur. De APK is gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

Voor slechts € 45,- all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde auto.
 

Uw Mercedes-Benz goedgekeurd voor slechts € 45,-* all-in

Speciaal voor Mercedes-Benz rijders heeft autobedrijf Sterdome een zeer scherp en uiterst voordelig APK tarief. U profiteert hiervan als u de APK bij Sterdome, u w Mercedes-Benz specialist laat uitvoeren. Deze prijs is inclusief roetmeting of viergastest, afmeldkosten en btw wordt uw Mercedes-Benz op alle essentiële punten snel en vakkundig gecheckt en kunt u weer vele veilige kilometers maken. Als u er voor kiest de APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt te doen, dan is de APK zelfs 100% gratis.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens de APK?

• Uitlaatgassen
• Stuurinrichting
• Registratie
• Remmen
• Carrosserie
• Verlichting
• Wielophanging
• Uitlaat  

* Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen


Werkplaats afspraak maken

Wij weten exact wat uw auto nodig heeft en kunnen de beurt conform daaraan uitvoeren. Onderhoudt u de auto volgens deze schema’s, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken agenda. Makkelijk toch?

Contact

Layer_81.png Scottweg 43
4462 GS, Goes
Layer_6.png 0113 - 272 323
Layer_71.png werkplaats@sterdome.nl

Openingstijden

  Werkplaats Showroom
Ma. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Di. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Wo. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Do. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
 19:00 - 21:00
Vr. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Za. 09:00 - 12:30 09:00 - 16:00
Zo. Gesloten Gesloten
  • Gecertificeerd personeel

  • 20 jaar ervaring

  • Tot 24 maanden MBSG Garantie

  • Originele Stardiagnose

  • Originele Delen Scherpe tarieven

Wist u dat wij ook bedrijfswagens hebben?

Een bedrijfswagen bij of via Sterdome kopen is een goed begin van een wellicht complex vervoersvraagstuk. Dankzij onze kennis en persoonlijke benadering kunt u rekenen op een objectief advies waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte, die geheel is toegespitst op uw mobiliteit binnen uw wensen en vervoersmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste keuze en de meest economische oplossing kan zijn.

Een van de mogelijkheden is om bedrijfsmatig de auto aan te schaften met alle voordelen van dien en dat u daarbij een duurzaam onderhoudscontract voor een bepaalde periode afspreekt. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfsauto te leasen. Sterdome biedt u meer dan een oplossing alleen. Wij begeleiden u in het proces van aanschaf tot onderhoud tot het moment waarop u de auto weer in wilt ruilen.

WHATSAPP ONS

Morgen Internet - Light website