Werkplaats

Sterren met status is rijden op niveau

Alarmnummer MBSG Buitenland:

Alarmnummer MBSG Nederland:

De werkplaats van Sterdome

Uw Mercedes-Benz verdient het allerbeste onderhoud. Wij onderhouden uw kostbare Mercedes tot in de puntjes en doen dat met originele onderdelen en een goed geoutilleerde werkplaats. Dat doen we uiteraard met vakkundige en bekwame monteurs, die allemaal een passie hebben voor dit prachtige merk. Onze ruime werkplaats is uitgerust met 4 bruggen en een ruim magazijn.

Onze receptionist zal u vooraf maar ook tijdens het onderhoud op de hoogte brengen van de te maken kosten. Wij werken transparant en verantwoorden op een inzichtelijke wijze alles op factuur waarbij alle door ons uitgevoerde reparaties en onderdelen worden gespecificeerd. Via onze onderhoudstool kunt u direct uw beurt inplannen.

main_article_image_1547629031.jpg

Banden service

Met winterbanden heeft u meer grip op het wegdek bij slechtere weersomstandigheden. Bij een temperatuur van onder de 7 graden presteert de winterband al beter dan de zomerband. De structuur en de profilering van de band is anders en het rubber is zachter waardoor u een betere grip op het wegdek krijgt. Bovendien heeft u een aanzienlijk kortere remweg.

Tegelijkertijd doet u langer met uw zomerbanden. In diverse landen binnen Europa is de winterband verplicht in de winterperiode. Kortom, winterbanden zijn voor uw veiligheid en die voor uw mede weggebruikers. Regelmatig kunt u bij ons mooie aanbiedingen verwachten tegen de tijd dat de winterperiode weer aanbreekt.

 

Banden Hotel: Autobedrijf Sterdome heeft voor het wisselen van de winterbanden een totaal pakket prijs. U kunt kiezen voor eigen opslag of opslag via het winterbandenhotel.

 

Pakket 1 = € 60,50 **
Eigen opslag
1 wissel zomer- naar winterbanden
1 wissel winter- naar zomerbanden
Controle bandenspanning

 

Pakket 2 = € 127,05 **
Opslag bandenhotel
1 wissel zomer- naar winterbanden
1 wissel winter- naar zomerbanden
Controle bandenspanning
Reinigen licht metalen velgen

 

** Prijzen zijn gebaseerd op complete sets (band op velg)


Werkplaats afspraak maken

Wij weten exact wat uw auto nodig heeft en kunnen de beurt conform daaraan uitvoeren. Onderhoudt u de auto volgens deze schema’s, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken via onze afspraken agenda. Makkelijk toch?

Contact

Layer_81.png Scottweg 43
4462 GS, Goes
Layer_6.png 0113 - 272 323
Layer_71.png werkplaats@sterdome.nl

Openingstijden

  Werkplaats Showroom
Ma. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Di. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Wo. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Do. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
 19:00 - 21:00
Vr. 08:00 - 17:00 08:00 - 18:00
Za. 09:00 - 12:30 09:00 - 16:00
Zo. Gesloten Gesloten
  • Gecertificeerd personeel

  • 20 jaar ervaring

  • Tot 24 maanden MBSG Garantie

  • Originele Stardiagnose

  • Originele Delen Scherpe tarieven

Wist u dat wij ook bedrijfswagens hebben?

Een bedrijfswagen bij of via Sterdome kopen is een goed begin van een wellicht complex vervoersvraagstuk. Dankzij onze kennis en persoonlijke benadering kunt u rekenen op een objectief advies waarbij we uiterst zorgvuldig te werk gaan. Wij bieden u een op maat gemaakte offerte, die geheel is toegespitst op uw mobiliteit binnen uw wensen en vervoersmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over wat voor u de beste keuze en de meest economische oplossing kan zijn.

Een van de mogelijkheden is om bedrijfsmatig de auto aan te schaften met alle voordelen van dien en dat u daarbij een duurzaam onderhoudscontract voor een bepaalde periode afspreekt. Een andere mogelijkheid is om de bedrijfsauto te leasen. Sterdome biedt u meer dan een oplossing alleen. Wij begeleiden u in het proces van aanschaf tot onderhoud tot het moment waarop u de auto weer in wilt ruilen.

WHATSAPP ONS

Morgen Internet - Light website