whatsapp.svg

Sterdome is Uw Mercedes-Benz Specialist voor Zeeland

Sterdome staat voor: klantvriendelijk, kwaliteit, innovatief en duurzaam. Sterdome heeft in korte tijd een uitstekende naam in Zeeland verworven. Wij timmeren sinds 2007 aan de 'Zeeuwse weg' en zijn een bekend gezicht op de Bevelanden en zelfs daarbuiten. U krijgt bij ons een gedegen advies op maat. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, schadeherstel, verkoop en leasing.

Kom eens kennis maken met ons prachtige bedrijf aan de Scottweg 43 te Goes. Als u kiest voor Sterdome, dan kiest u voor kwaliteit en voor uw portemonnee! Wij verkopen nieuwe personen- en lichte bedrijfswagens en 'sterren met status' occasions tegen scherpe prijzen. Kom eens langs! De koffie staat klaar!

main_article_image_1547804817.jpg

Financiering / Lease

Het sales team houdt zich dagelijks bezig met de in- en verkoop van auto’s. Koopt u een nieuwe auto dan profiteert u van dezelfde voorwaarden als bij de merkdealer.

Naast de reguliere verkoop worden er ook veel auto’s geleased. Dit doen we zowel voor zowel personen als bedrijfsauto’s. Er zijn meerdere lease vormen die verschillende toepassingsmogelijkheden hebben waardoor klanten een specifiek product kunnen kiezen geënt op hun situatie. Denk daarbij aan een financial- of full operationele lease.

 

Ook werken we nauw samen met een aantal financieringsmaatschappijen en verzekeraars. Op onze site kunt u direct een financieringsofferte aanvragen. U kunt zelf in het programma aangeven hoe veel u wilt lenen en hoe lang u daar over wilt doen. Is de aanvraag vervolgens ingevuld dan wordt deze getoetst en is de uitslag meestal binnen één dag bekend.

 

Het verzekeren van uw auto via Sterdome kan u ook een besparing opleveren. Ook hierbij kunt u gebruik maken van onze offerte tool.Wij staan voor u klaar.

Wij geven u graag vakkundig advies over onze aanvullende dienstverleningen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij staan voor u klaar.

Contact

Layer_81.png Scottweg 43
4462 GS, Goes
Layer_6.png 0113 - 272 323
Layer_71.png verkoop@sterdome.nl

Openingstijden

Beschikbaar tot 18:00


Wij staan voor u klaar.

Wij geven u graag vakkundig advies over onze aanvullende dienstverleningen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij staan voor u klaar.

Hoe mogen wij u helpen?

Morgen Internet - Light website