whatsapp.svg

Vacatures

Werken bij Sterdome

Automonteur

In de uitdagende functie van automonteur, bij Autobedrijf Sterdome te Goes, zal je voornamelijk werken aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens van het merk Mercedes- Benz.

Functieomschrijving

In de uitdagende functie van automonteur, bij Autobedrijf Sterdome te Goes, zal je voornamelijk werken aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens van het merk Mercedes- Benz. Als monteur heb je een afwisselende baan, je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het stellen van diagnose, onderhoud en reparatie. Kortom dit is een functie waarin je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en alles van het merk Mercedes-Benz je eigen kan maken. Ongeacht het voertuig of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer tevreden naar huis gaat!

 

Functievereisten

Als Automonteur ben je gedreven en help je actief mee bij alle werkzaamheden binnen ons autobedrijf. Je hebt een flexibele instelling en de juiste kennis en ervaring om aan de slag te gaan in ons jonge en gedreven werkplaatsteam. Verder herken jij je in de volgende punten: - Je hebt een MBO-3 opleiding 1e monteur/ autotechnicus of hoger - APK-keurmeester is een pre - Je bent nauwkeurig en klantgericht - Ervaring met Mercedes-Benz is zeer welkom - Fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Goes

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Sinds 2007 is Autobedrijf Sterdome BV als Mercedes-Benz specialist uitgegroeid tot een begrip in Zeeland. Denk aan (jonge) personenauto’s, bedrijfswagens, youngtimers en oldtimers. De werkplaats is voorzien van de laatste apparatuur. Samen met ons vaste en dynamische team van 10 collega’s, proberen wij onze klanten maximaal te ontzorgen. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bieden wij je een baan binnen een enthousiast en ambitieus bedrijf. Met elkaar bieden wij een uitstekende service aan onze klanten. Daarnaast kun je rekenen op:
- Salaris naar ervaring
- Trainingen/opleidingen bij Innovam en Mercedes-Benz Brussel
- Reiskostenvergoeding en broodjes op zaterdag
- Goede pensioenregeling
- Werken met het nieuwste (eigen gereedschapskar) gereedschap en machines
- 25 Vakantiedagen en 13 atv dagen
- Leuke collega’s
- Passende werkkleding

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Automonteur bij Autobedrijf Sterdome, reageer dan direct. Mail je CV en brief naar administratie@sterdome.nl t.a.v. Maartje van de Guchte – Bons of bel 0113 27 23 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vragen over deze functie?


Interesse in deze functie? Download deze PDF


Morgen Internet - Light website